Löwengrip care and color

Isabella Löwengrip, Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenör, har även ett märke när det kommer till hudvård och vi har kommit att börja älska hennes produkter. Det finns många olika saker att välja bland och prisklassen är medium trots att utseendet ger en känsla av stil och lyx. Man kan köpa en del av Löwengrips produkter på apotek runtom i Sverige, eller så kan man beställa hem dem via nätet. Det finns självklart flera återförsäljare och produkterna säljer numera över hela världen. I följande inlägg kommer vi skriva om några av de produkterna som vi gillar mest i sortimentet hittills.

Handkräm

En favorit är självklart handkrämen från det här märket. Den är perfekt att ha med sig i väskan och smörja in händerna med efter att man tvättat dem. Speciellt bra är den självklart på hösten och vintern när man lätt kan få problem med torra och fnasiga händer. Om du lider av sprickor i huden kan den också vara väldigt hjälpsam. Dessutom doftar den väldigt gott, precis som allt annat från det här märket.

Torrschampo

Det är inte bra för håret att man tvättar det varje dag, och därför kan det vara bra att ha ett torrschampo istället som man kan applicera så fort man börjar känna att håret är flottigt. Just den här produkten ger även väldigt bra volym, något som många önskar.

Serum

Om man har problem med torr hud så ska man definitivt köpa serumet från den här kollektionen. Det finns flera fördelar med att välja ett serum framför en vanlig lotion. Dock är det främst i ansiktet som man ska använda sig av detta. Man bör lägga ett tunt lager i ansiktet efter att man har tvättat sig ordentligt och innan man går och lägger sig.

Kroppslotion

En annan produkt som vi älskar är såklart kroppslotion från det här märket. Det är enkelt att applicera och den torkar snabbt, så man slipper vänta innan man kan ta på sig kläderna när man kommer ut från duschen. Den lämnar en fräsch känsla utan att man känner sig klibbig eller liknande. Man kan hälla över lite i en tub och enkelt ta med sig på resan när man ska någonstans. Det finns även reseförpackningar om man vill köpa det.

Hela linjen av produkter som är avancerad hudvård

Det finns en helt egen kollektion av hudvård när man bläddrar bland produkterna från Löwengrip care and color, och de är framtagna för att hjälpa huden att förnya sig själv. Det gör den genom att producera nya celler, och det här kan man alltså hjälpa kroppen med att göra genom att använda dessa produkter. De här produkterna är kanske lite dyrare än de andra, men sen får man ju också vad man betalar för.

Leave a Comment

shesha