3 genvägar till vackert hår och hud

Att skönhet kommer inifrån vet alla, men det finns många sätt att hjälpa den naturliga skönheten på traven. Med effektiva behandlingar kan du snabbt få fint hår och frisk hud. Här kan du läsa mer om tre smarta genvägar till ett vackert yttre.

Fylligare hår & ögonbryn

Många drömmer om ett fylligt och skinande hårsvall, men de flesta människor är mindre lyckligt lottade. Skandinaviskt hår är generellt tunt, men även genetiskt arvsanlag, stress, vissa sjukdomar och ålder påverkar hårkvaliteten. Om du har tunt hår eller har drabbats av håravfall kan du enkelt lösa problemet genom en hårtransplantation. Hos Nordic Hair kan du bland annat få tillbaka tappat hår, förbättra hårlinjen och få fylligare hår och ögonbryn. Behandlingen sker genom att hår flyttas från ett ställe på kroppen, exempelvis bröstet eller nacken, till det område där du önskar att öka hårtillväxten. Det är en mycket säker och modern metod som ger ett naturligt och snyggt resultat. Dessutom erbjuder Nordic Hair en kostnadsfri konsultation inför hårtransplantationen.

Solbränd hud

En brunbränd och solkysst hud ger ett fräscht och piggt intryck. Solljuset och dess UV-strålar är dock cancerframkallande och kan orsaka permanenta skador på huden. Huden åldras i förtid och uppkomsten av rynkor, pigmenteringar och missfärgningar ökar om du vistas mycket i solen. Den som ändå vill ha en snygg solbränna bör istället använda olika sorters brun-utan-sol-produkter. Det finns mängder av bra produkter för att få en naturlig brunbränd hud utan att utsättas för de skadliga UV-strålarna. Det finns även många salonger som utför olika sorters behandlingar och spraytans.

Frisk hud

Huden förändras med åldern, vilket är naturligt, men vissa ansiktsbehandlingar kan rätta till problem med torrhet, pigmenteringar och ärr. Det bästa är att rådgöra med en hudterapeut för att hitta den bästa behandlingen för just din hud. En professionell och skräddarsydd ansiktsbehandling kan ge en frisk och välmående hud.

Leave a Comment

shesha