Heta skönhetsprodukter just nu

Det finns många skönhetsprodukter just nu som är galet bra, och som folk flockas kring. I följande inlägg kommer du kunna läsa om några av de produkterna som vi anser att du inte får missa i hela det här kaoset av kosmetik och hudvård. Tänk dock på att alla har sin alldeles egna smak, och något som någon annan älskar kanske inte alls passar för dig. Så om det är fallet är vårt råd att fortsätta leta. Dina drömprodukter finns där ute!

Kosmetik från Bianca Ingrosso

Om vi ska börja med en stjärna som valt att lansera sitt alldeles egna sminkmärke så är det Bianca Ingrosso. Hennes märke heter CAIA och redan första dagen som hon öppnade sin e-butik så kraschade deras server. Det var så många som shoppade och inom några timmar var allting slut. Det här ledde till att de fick ringa sina producenter och be dem producera mer så snabbt som möjligt. Efter den händelsen så har företaget varit lite mer förberett när det kommit nya lanseringar. För bara några veckor sedan så lanserade de en ny serie av läppstift i vackra och naturliga färger. De var väldigt jordnära, matta och helt perfekta för den som vill vara inne med det senaste modet just nu.

Hudvård från Isabella Löwengrip

En annan känd bloggerska i Sverige har också startat sitt alldeles egna märke och det är ingen mindre än Isabella Löwengrip. För ungefär 10 år sedan var hon mer känd som Blondinbella, ett namn som hon inte går under längre. Numera är det Löwengrip som gäller och hon har blivit en av de mest framgångsrika entreprenörerna vi har i Sverige. Hennes märke, Löwengrip care and color, har allting som man kan tänka sig när det kommer till hudvård. Dessa produkter är skonsamma för huden och luktar väldigt gott. En del av produkterna finns att handla på Åhléns eller apoteket. Man kan även finna produkterna i New York och Sydney, om det skulle vara så att man bor utomlands men ändå vill ha de här produkterna.

NYX

Ingen har väl ändå undgått att contouring har blivit väldigt populärt, nästan som ett måste för den som lägger makeup varje dag. Och en palett som man verkligen borde prova om man gillar det här konceptet är NYX. Det finns flera olika att välja bland, så se till att du får tag på en som passar dina färger.

Leave a Comment

shesha