Här kan du handla skönhetsprodukter online

Det finns idag många sajter online som säljer hudvårdsprodukter och kosmetik. Det kan dock kännas som en djungel när man väl letar bland dem för att hitta den som har bäst pris, enklast hemsida att navigera på och bästa villkoren för oss som shoppar. Därför kommer det här en liten lista på några av våra favoriter när det kommer till att handla produkter online. Det finns vissa som har speciell nisch, medan andra kan vara lite mer generella och ha många olika märken i sina sortiment.

Åhléns

En kedja i Sverige som har nästan allt man kan tänka sig (förutom mat och dryck då) är Åhléns och deras hemsida är en av våra favoriter helt klart. Här kan man beställa allting ifrån kosmetik till hudvård och det finns många olika prisklasser att välja bland.

Kicks

En annan kedja vars butiker man kan finna runtom i landet är såklart Kicks. Deras hemsida är också väldigt enkel att navigera på och något som vi gillar extra mycket med den är att om man är medlem så finns det ALLTID rabatter att ta del av. Om man inte är medlem så kan man snabbt bli det genom att ange sin mejladress.

Beauty store

Vill man prova något annat så kan man gå in på Beauty store som har ett stort sortiment. Man kan verkligen fynda många olika saker på den här sidan. Det finns väldigt många märken som kanske inte är lika kända som de som är med på deras konkurrenter sidor, men det här är ju bara bra för den som letar efter nischade märken.

Lyko.se

Det finns en annan sajt som heter Lyko och på den kan man fynda hudvård till riktigt bra priser. Den här sidan är perfekt för dig som vill shoppa mycket på en och samma gång. Det är även bra om man är ett gäng som beställer tillsammans, eftersom om man beställer över en viss summa så får man frakten gratis. Det här kan dock gälla för flera olika sidor.

Skincity

Om man söker hudvård som experterna använder så ska man definitivt besöka Skincity. På den här sidan kan man köpa hudvård från märken som är välkända, men som kanske är lite för nischade inom ett visst område och därmed lite svårt att hitta i en vanlig butik som Åhléns, Kicks eller liknande.

Leave a Comment

shesha